Activitate profesionala

Psihoterapeut afla mai multe

Dr. Oana Maria Popescu isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului de psihoterapie situat in Timisoara, pe strada Coriolan Baran (fosta Giurgiu) nr.22.

Consultatii si tratament pentru adulti: anxietate, atacuri de panica, anorexie nervoasa, alcoolism, alexitimie, astenie, bulimie nervoasa, crize existentiale, depresie, dependenta de fumat, dependenta de jocuri de noroc, dependenta de droguri, fobie sociala, fobii diverse, insomnie, joc de noroc patologic, nevroze, obezitate, onicofagie, psihoze, schizofrenie, tulburari de personalitate, probleme emotionale, stres, sindrom de stres posttraumatic, tulburari de comportament, tulburare bipolara, tulburare disociativa, tulburarea obsesiv-compulsiva, timiditate.

Pihoterapie de cuplu si familie

Psihosexologie

Consultatii si tratament pentru copii si adolescenti: anxietatea de separare, anxietate, balbismul, dependenta de internet, dependenta de jocuri video, depresia, enurezisul, encoprezisul, tulburarea de tip opozitionist deviant, atacul de panica, auto-mutilarea la adolescent, anorexia nervoasa si bulimia nervoasa, stresul, consumul de alcool si droguri.

Centrul Psiho Blue Timisoara afla mai multe

Centrul Psiho Blue Timisoara organizeaza cursuri de formare profesionala, grupe de dezvoltare personala, activitati de training si coahing.

Copyright © 2017 Blog Oana Maria Popescu All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.